+7 votes
191 views
in Bug Report by (120 points)
closed by

 I have a problem with starting the game.

It starts up the game, crashes even if the license screen comes out and does not click.

In other words, it crashes after about 5 seconds since the game is activated and the license screen is displayed.

A crash report is created, but since the report does not state where the problem is, it is very troubling because I can not identify the cause. help me.

https://gyazo.com/f1ec9060c5c4f936ef1f11ab0bd0808a

PC  Spec

OS : Windows 7 Home (64bit)

RAM : 16GB

CPU : Intel Core i7-4770K

GPU :MSI Geforce GTX980

VRAM : 4GB

closed with the note: Fixed
by (130 points)
I have exactly the same problem.
Can't seem to have a solution
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...