+63 votes
235 views
in Bug Report by (290 points)

When not holding the chainsaw, the plant has a white outline, but displays no message at it already had its resources picked.

When holding the chainsaw, "Not enough space for N/A (0)" appears. It does this even though I have plenty of space in my inventory. Sawing destroys the plant. (This gives me no resources, as expected.)

by (330 points)
I have replicated this problem, but it's not 100% of the time.

In one case I got the resources, but the message of "not enough space for n/a" appeared at the same time

2 Answers

0 votes
by (12.6k points)
I get this too, it seems to happen 100% of the time with full inventory with the chainsaw.
0 votes
by (1.1k points)
Can confirm that this bug still exists in the latest experimental build, even if the inventory is not full.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...