+26 votes
506 views
in Bug Report by (130 points)
closed by
Hi all,

It seems that power shards disappear after the latest update (April 30 update) if you drag a stack of power shards onto the slot for overclocking. Tested with oil pump and smelter.

What I did: I have 81 power shards and if I want to put the whole stack into the overclocking slot, it does not use one shard and gives the others back to the inventory, instead one shard is put into the slot and the others disappear. RIP 81 shards.

Hope you guys can fix this bug for the upcoming stable release :)
closed as a duplicate of: [Experimental] Vanishing Power Shard
by (110 points)
+2
Ive had the same thing. any machine i drag a stack of shards on adds one shard to the machine and destroys the rest of the shards.
by (660 points)
+1
Lol i just reported same bug at same moment like you :D
by (110 points)
i've the same Problem. Tested on the constructor.
by (250 points)
Same issue, Experimental Factory workers BEWARE! You can halve the stack by right clicking, get the Shards down to a stack of 1, then Bob's yer Uncle.
They'll catch this stuff once it gets stable, they warned us to back it up before using Experimental.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...