+4 votes
365 views
in Bug Report by (180 points)
During multiplayer when you are not the host . after building a few times the item being placed goes invisible and have to re logg for it to show up but the after re logging the player hot bar goes invisible. And this has happens anytime you are not hosting the game . regards chow
by (1.7k points)
+1
I too have been experiencing this bug, my friend keeps making me place a connecting foundation (I'm host) because he can't see the one he just placed and because of that can't snap to it.

Side note: He can however stand on it which is funny when the cars do this because he runs into them and can't figure out why he can't move.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...