0 votes
506 views
in Bug Report by

Co-ordinates: 
x: 219,344
y: -49,455
z: 11,292

Image showing misplaced minerAs the image above shows, in the current Early Access version, I have placed a Tier 2 Miner onto a Quartz Node - one of 6 such nodes that are close together in the North-East of the map.

On loading into the Experimental version, I found that one of the 6 miners is no longer on the node.  Did the node move? Or has the miner been misplaced when loading from the save file?

The other 5 quartz nodes in the area are unaffected.

I am unable to place another miner on the node's new location.

The old miner is still producing quartz.

by
Probably node moved, but the miner didn't (happened when oil moved too), yet it is still references the node when mining. I think it could be fixed automatically, but you can dismantle and place again
by
In a previous update when this happened, the miner was still "attached" to the node in the code, even though the node had moved.  That is why the new position of the node will not accept a miner - it's already got one :)
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...