+3 votes
395 views
in Bug Report by (1.4k points)
closed by
I have 40 traine+40freightcar/ Train can move after 1-3 loops. just stuck and cant delete any part of it/
closed with the note: Fixed
by (1.3k points)
Was the train at a compete stop?
by (1.6k points)
Try again with the latest build, they fixed the dismantle problem for freight cars.

1 Answer

+1 vote
by (1.1k points)
edited by
This should be fixed in build #101486. I was able to delete a stuck freightcar from the day before.

Make sure the train is at a complete stop as @Dangerdino3 said. Can be a bit tricky since the trains tend to run away by themselves on slopes (hold down the brake key <space> when leaving the train, that should enable the parking brake).
by (1.4k points)
Yes, now it fixed. thx
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...