0 votes
858 views
in Bug Report by (7.5k points)
closed by
I can't create a proper timetable. I have 2 station line <---> but every time I try to add the other end it just adds the first station. The loop is build correctly, the train drives on the platform the right way. If I delete one station I can then add the other one, but I can't add fisrt afterwards... It's really frustrating to find out it doesn't work after 10h of line building and fully setting up productionwise. For further detail like screenshots pls reply, I believe I tried everything :(
closed
by (1.6k points)
Click on the station name in the timetable. A list of your stations will come up so you can select whichever you want.

1 Answer

0 votes
by (7.5k points)
 
Best answer
Lol found answer myself. In the menu I have to click on the station's name to change it. Kinda stupid as being on a certain station shold firstly add it for later changes, not the other way -_-
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...