0 votes
78 views
in In-Game Help by (120 points)
We bought it yesterday and I can play just fine, but when she trying to start a map, the game lags on "creating online session" and nothing happens. We tried to wait for about 20 minutes - nothing.

When I try to invite her into the game, it says that she is not playing in satisfactory, while I see satisfactory logo next to her name in the epic launcher.

We both added .exe files of the game to firewall exeptions.

We unchecked "send game data" in-game.

We changed our Internet connection in-game to ultra (we both have 100 Mbps Internet)

We tried to use hamachi.

We tried to reinstall epic launcher and the game.

We tried contacting support - and got autoreplied to check Internet connection. (Im so mad on this)

I have found same issue on the Internet, but apperently servers went off on May 20, so it doesnt count.


I dont know what else to do and we want to play together so much, please help :c
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...