+4 votes
193 views
in Bug Report by (170 points)

Hello,

I was just building miners on coal nodes and i found that this one has a placement issue. this is happening with all miner types, and with and without foundations below.

Here's a link to the screenshots i took:

Images Of Issue

Thanks!

2 Answers

+3 votes
by (15.9k points)
This is known and a fix has been made, it will be in the next patch, scheduled for experimental this week and for ea beginning of next week.
+1 vote
by (33.6k points)
by (170 points)
+1
This issue is for a miner placed on a coal node not a generator. There are images attached to the post.
by (2.4k points)
Looks like the same issue to me.
The peoblem is (was) that a building of whatever sort can (could) not be placed on a foundation.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...