+3 votes
115 views
in Bug Report by (1.7k points)

Since the last update, sometimes when a train stops in station for loading or unloading, it starts to play the "steam release" animation and sound effects in rapid succession nad keeps doing so until the load/unload sequence finishes and the train takes off again. I'm not sure what triggers it as a other times the same train in the same station behaves normally. I did not observe any ill effects beside the fact that repeated sound makes the train rather noisy.

In the image you can notice how thick the "steam" is due to multiple copies of it being placed over each other.

by (120 points)
I have also experienced this so you're not the only one.
by (360 points)
Me too, lots of sound spam
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...