+1 vote
2k views
in Bug Report by (130 points)

Hey, since a few days I am not anymore able to start the game. This is what appears:

https://imgur.com/Ye1wPOW

It says like "no connection to the server, please check settings or try again later"

I already did restarts and checked my internet settings. But it doesn´t work.

The error code CS-UL-0 does not appear in the knowledge base or anywhere at google.

Any idea what i can do?

1 Answer

+3 votes
by (2.6k points)
it's got to do with cloud-sync.

If you only play on 1 PC, just turn that feature off for this game.
Epic launcher > library > 3 dots under game icon > turn off cloudsync.
by (130 points)
Thank you so much. This solved my problem!!!
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...