+3 votes
63 views
in Bug Report by (200 points)
I've encountered this several times, if I open inventory to drag something into a machine and perform this operation too quickly, from the UI it appears to be done but the actual update does not occur, this includes feeding resources to Constructors/Assembler/Generators as well as fueling the tractor. This has also occurred trying quickly equip something to hand. The UI updates showing the change but if I close too quickly out of inventory it does not actually update.
by (12.6k points)
I think this also happens with shift clicks. Is it all inventories or just certain constructs?
by (200 points)
I believe its all inventories since I've had it happen rapidly swapping the zapper into my hand
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...